Офіційний веб-сайт Житомирської міської ради

Запрошуємо представників бізнес спільноти HoReCa (ресторації) на зустріч із Ігорем Брагіним

26.08.2021
Запрошуємо представників бізнес спільноти  HoReCa (ресторації) на зустріч із Ігорем Брагіним

-Президент Асоціації шеф-кухарів України, єдиний володар звання "Золотий шеф-кухар України" та ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.

-Член Федерації шеф-кухарів Італії, почесний член Гільдії кухарів та шеф-кухарів Білорусі та Асоціації шеф-кухарів Казахстану.

-Засновник Кулінарної Академії - вищої школи професійної підготовки кухарів.

-Засновник та організатор Чемпіонату України з кулінарного мистецтва. 

-Засновник та організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF. 

-Засновник та організатор Регіонального Гастрономічного Форуму.

-Суддя ресторанної премії СІЛЬ.

-Керівник консалтингової компанії.

-Один із засновників концептуального напрямку сучасної української кухні "Ukrainian fashion food" 2010 року.

Послужний список включає 20-річну практику та більше 25 успішно відкритих ним працюючих ресторанів.

У програмі зустрічі:

Концепція, аналіз ринку, формат ресторану, цільова аудиторія, зонування ресторану, концепція кухні, концепція бару, дизайн.

Коли: 03 вересня 2021 р. з 16:00 до 18:00

Місце: Дім української культури (вул. Велика Бердичівська, 61)

Реєстрація на захід:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSca_oAvGHnwDkKgAvzPfijc_OiSeGbzVf9e_cPSbW9GRqH_ig/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Участь у заході лише за умови попередньої реєстрації  та після підтвердження організатора на участь у заході.

Кількість місць обмежена!!!

Участь безкоштовна!!!

Обов’язково при собі мати засоби індивідуального захисту.

Я, Ігор Брагін  - шеф-кухар, засновник Кулінарної Академії і Асоціації шеф-кухарів України. Мета і мрія - розвиток гастрономії в Україні. Головна наша цінність - це допомагати кухарям, дізнаватися і знаходити щось нове в кулінарії.У 2007 році я створив організацію, яка об'єднала в одне ціле безліч шеф-кухарів, су-шефів, кухарів.

Через 13 років в Асоціацію шеф-кухар України увійшли понад 1000 кухарів з України та зарубіжжя, яким ми даємо можливість розвиватися разом з нами і створювати новинки в кулінарії.

 У 2012 році я ризикнув і створив Кулінарну Академію, місце яке допомогло б усім бажаючим розвиватися і пізнавати щось нове в гастрономії.

Через 8 років наша Академія стала не просто школою для професіоналів, до нас може прийти кожен кухар і вибрати для себе будь-який напрямок у розвитку себе в сфері гастрономії.

Наші двері завжди відкриті, як і для початківців кухарів, так і для професіоналів своєї справи. І це тільки початок нашого шляху. Тому що все, що ми не робимо - це для Вас колеги і для розвитку гастрономії в Україні.