-Президент Асоціації шеф-кухарів України, єдиний володар звання "Золотий шеф-кухар України" та ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.
-Член Федерації шеф-кухарів Італії, почесний член Гільдії кухарів та шеф-кухарів Білорусі та Асоціації шеф-кухарів Казахстану.
-Засновник Кулінарної Академії - вищої школи професійної підготовки кухарів.
-Засновник та організатор Чемпіонату України з кулінарного мистецтва.
-Засновник та організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF.
-Засновник та організатор Регіонального Гастрономічного Форуму.
-Суддя ресторанної премії СІЛЬ.
-Керівник консалтингової компанії.
-Один із засновників концептуального напрямку сучасної української кухні "Ukrainian fashion food" 2010 року.
Послужний список включає 20-річну практику та більше 25 успішно відкритих ним працюючих ресторанів.
У програмі зустрічі:
Концепція, аналіз ринку, формат ресторану, цільова аудиторія, зонування ресторану, концепція кухні, концепція бару, дизайн.
Коли: 03 вересня 2021 р. з 16:00 до 18:00
Місце: Дім української культури (вул. Велика Бердичівська, 61)
Реєстрація на захід:
Участь у заході лише за умови попередньої реєстрації та після підтвердження організатора на участь у заході.
Участь безкоштовна!!!
Обов’язково при собі мати засоби індивідуального захисту.
Я, Ігор Брагін - шеф-кухар, засновник Кулінарної Академії і Асоціації шеф-кухарів України. Мета і мрія - розвиток гастрономії в Україні. Головна наша цінність - це допомагати кухарям, дізнаватися і знаходити щось нове в кулінарії.У 2007 році я створив організацію, яка об'єднала в одне ціле безліч шеф-кухарів, су-шефів, кухарів.
Через 13 років в Асоціацію шеф-кухар України увійшли понад 1000 кухарів з України та зарубіжжя, яким ми даємо можливість розвиватися разом з нами і створювати новинки в кулінарії.
У 2012 році я ризикнув і створив Кулінарну Академію, місце яке допомогло б усім бажаючим розвиватися і пізнавати щось нове в гастрономії.
Через 8 років наша Академія стала не просто школою для професіоналів, до нас може прийти кожен кухар і вибрати для себе будь-який напрямок у розвитку себе в сфері гастрономії.
Наші двері завжди відкриті, як і для початківців кухарів, так і для професіоналів своєї справи. І це тільки початок нашого шляху. Тому що все, що ми не робимо - це для Вас колеги і для розвитку гастрономії в Україні.