Бізнес інтенсив HoReCa.ReStart

27.02.2020

Бізнес інтенсив HoReCa.ReStart – майданчик, який щорічно об’єднує понад 200 успішних рестораторів та отельєрів.

19 березня 2020 року - день концентрації унікальної інформації у Вінниці – Ресторан Mont Blanc.

ДІЗНАВАЙТЕСЯ ПЕРШИМ про тенденції 2020 у сфері #HoReCa, успішні бізнес-кейси та реальні технології, які покращать бізнес, збільшать прибуток та впізнаваність вашого закладу сфери гостинності.

Ви почуєте «гарячу» інформацію від ТОП-спікерів з усієї України, серед яких:

  • Олександр Мусатов - бізнес-консультант HoReCa, співвласник True Burger Bar, Hendrick's bar, м.Київ

  • Віктор Тітов - співвласник ресторану української кухні «U» All about you», бренд-шеф мережі ресторанів G-Group, засновник Асоціації Шеф Кухарів Півдня України, суддя Національної Ресторанної Премії «Сіль», організатор Кубків України з Кулінарії, засновник проекту: «Дні Української кухні», м.Одеса

  • Вардкес Арзуманян - ресторатор, засновник та власник ресторанної компанії Рестарон, яка успішно працює з 1995 року і включає наступні заклади: винний бар Пара Джанов і Портвейн, кафе Кентавр, ресторан Монс Піус, шампанерія «Х&X», Libraria speak easy bar, м.Львів;

 

та інші, презентують на форумі рішення:

  • як систематизувати процеси в ресторані/кафе/готелі

  • вивести сервіс на новий якісний рівень

  • створити атмосферу, в яку хочеться повертатися

  • організувати кухню, яку рекомендують друзям

  • зібрати навколо себе команду професіоналів

  • просувати власний заклад через сучасні маркетингові канали.

Організатор заходу: Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Вінниця, оснований на базі Вінницький Клуб Ділових Людей за підтримки ЄБРР: консультації для малого бізнесу в Україні у рамках ініціативи #EU4Business Європейського Союзу.

Коли: 19.03.2020 р.

Де: Вінниця, Ресторан Mont Blanc.

Реєстрація до 15 березня 2020 р.

Програма заходу, реєстрація та більш детальна інформація за посиланням: http://www.horeca.in.ua/