В Україні масово перевірятимуть ресторани, кафе на дотримання протиепідемічних заходів!
Як підготувати своє підприємство до інспекції?
Офіс ефективного регулювання зібрав найважливіші вимоги та рекомендації до роботи закладів громадського харчування, що створені на основі постанови Головного державного санітарного лікаря від 2 червня, інших актів та міжнародних рекомендацій.
Держспоживслужба планує провести щонайменше 10 тис. перевірок, тож діліться правилами з друзями та колегами, щоб успішно пройти інспекції.
Більше карантинних кейсів шукайте на платформі #StartBusinessChallenge: https://bit.ly/2LlCf3y
Підготуватися до перевірки та контролювати дії інспектора можна за допомогою “Помічника підприємця”: https://inspections.gov.ua/ready4/
Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України
Офіс розвитку малого та середнього підприємництва/SME.DO
Державна регуляторна служба України
Бережіть себе, своїх працівників та клієнтів!
За інформацією департаменту економічного розвитку міської ради